servicii

Sky Courier ofera numeroase solutii de transport adaptate nevoilor dumneavoastra. Indiferent de natura transportului, complexitatea expedierii sau destinatie, echipa Sky Courier – formata din profesionisti in domeniu, cu o vasta experienta – va avea grija ca procesul sa decurga lin si rapid. Numeroase companii de calibru din aviatie si industriile conexe, din domeniul auto si din industria farmaceutica / sanatate apeleaza in prezent la serviciile Sky Courier stiind ca lucreaza cu un partener de incredere.


Serviciul „Door to Door”
– Preluam coletul dumneavoastra la ora indicata, alegem cea mai sigura ruta, ne ocupam de plata taxelor vamale pentru coletul respectiv (daca doriti acest lucru) si il livram la destinatie in cel mai scurt timp.


Serviciul „Door to Airport”
– Aceleasi etape ca in cazul serviciului „Door to Door”, singura diferenta fiind ca livrarea coletului se va face doar la aeroport.


Zboruri charter cargo
– O aeronava dedicata este gata sa decoleze pentru a transporta coletul dumneavoastra la destinatia finala in cel mai scurt timp posibil, pastrand cele mai inalte cote de siguranta si discretie.


Transport rutier si aerian
Sky Courier colaboreaza indeaproape cu toate companiile aeriene si cu toti operatorii cargo pentru ca cerintele clientilor nostri sa fie indeplinite, indiferent de natura lor.

Zilnic, asiguram transporturi din Romania si Republica Moldova spre Marea Britanie, inclusiv preluari de colete, ambalari, formalitati vamale si transfer cargo pe calea aerului. O echipa speciala din cadrul Sky Courier Romania se ocupa, cu promptitudine si maxima seriozitate, de aceste operatiuni.


Formalitati vamale de export / import